AUSZTRIA – SZLOVÉNIA – HORVÁTORSZÁG PÁROS MOTOROS TÚRA (2024.06.27-06.30.) 4 NAP MOTOROZÁS

890 

Cikkszám: 2024-06-27-AU-SLO-HR Kategória:

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET OSZTRÁK-SZLOVÉN-HORVÁT TÁJAKON

HEGYES, KANYARGÓS ÉLMÉNYEK AZ ADRIA ÉGSZÍNKÉK VIZÉVEL KIEGÉSZÜLVE ÖRÖK ÉLMÉNYT NYÚJTANAK A MOTOROS PÁROK!

A túra Ausztria érintésével vezet Szlovénia hegyvidékein, az Isztria félsziget csodálatos tájain keresztül a 8-as úton a Kvarner öbölben Közép-Dalmácia felé.  A motoros túra kiváló választás a hegyes kanyarós tájakat és a csodálatos adriai partvidéket kedvelő motoros pároknak. A feltöltődés ezen a túránkon garantált.

1.nap Ausztria-Szlovénia:

A túra Szentgotthárdról startol, aztán az osztrák Alpokban folytatódik a túránk, a 69-es úton Lavamündön keresztül kanyargunk nyugati irányba Szlovénia felé. A 69-es út legkedveltebb része az Eibiswald – Lavamünd közötti szakasz, ahol kiváló minőségű az aszfalt és csodálatos panorámás kilátás várja a túra kanyarvadászait. Az osztrák-szlovén határt a szerpentines Kamniki-Alpokban szeljük át, majd egy rövid megállóra a Bledi-tóhoz érkezünk, ahol a kötelező fényképek elkészítése után indulunk tovább a szlovén síparadicsomban fekvő hegyi panorámás szállásunkhoz Kranjska-Gorában. Kranjska-Gora egyik legnépszerűbb látnivalója az átlátszó gleccservíz által táplált mesébe illő égszínkék Jasna tó. Ez a nap garantáltan tartalmas és megfelelően fárasztó lesz.

2. nap Szlovénia-Horvátország:

A nap a Júlia-Alpokban indul, festői 1611 méteres Vršič – hágó bemotorozásával. A Triglav nemzeti parkban lévő hegyláncokban számos csodálatos település és üdülőközpont található. A Soca (magyarul Isonzó) folyó völgyében, szurdokában haladunk tovább, Kobarid közelében, a szurdok legszűkebb részén található megállónk a Napóleon-híd. Déli irányban haladunk Horvátországba az Isztriai félsziget belseje felé. Késő délután pillanthatjuk meg a varázslatos adriai partvidéket, ahol mindig élmény a motorozás. Hatalmas kalandokkal teli nap után érkezük meg selcei szállásunkra.  Az útszakasz paradicsomi, és ezzel még csak körbeírtuk az érzést, mely generálódott bennünk a nap folyamán.

3. nap Horvátország:

A csodálatos 8-as út!  Szinte a teljes napunk a tengerparti motorozásról fog szólni. Egészen egyszerűen nem lehet betelni vele! Kanyargunk Horvátország legszebb tengerparti útján, majd megérkezünk a történelmi Zadar városába. Szállásunk közvetlen Privlakai tengerpartii szállodában lesz.

4. nap  Horvátország:

Kabócák, fehér dolomit,- és mészkősziklák, kopár táj, majd hegyvidék, valamint a Zrmanja folyó kanyonján, a Plitvicei Nemzeti Park mellett haladunk végeláthatatlan erdővel borított hegyek szomszédságában. Felemelő érzés ezen tájakon gurulni csodálva a környező tájat. Karlovactól autópályán haladunk a túra végpontja, a Letenye Mol kút felé.

A túra során érintett országok: Ausztria, Szlovénia, Horvátország.

Jelentkezési határidő: 2024.06.22.

(A túrán 0. napi szállásopció igény esetén 06.26-án térítés ellenében Szentgotthárdon lehetséges; ezt jelentkezéskor a megjegyzés rovatban kérjük megadni.)

Túra időpontja: 2024. 06. 27 – 06.30.
4 nap 3 éjszaka.
Túra táv: 1350 Km
Túra nehézség: *** közepes; 100% aszfalt

Részvételi díj:
Motoros utassal – 890 EUR

Részvételi díj tartalmazza:
Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű 3 – 4*-os szállodákban, a helyi jellegeknek megfelelően.
3 reggeli
3 vacsora
Túra vezetést

A túra maximum létszáma: 12 motor

A tervezett napi útvonalak, melytől időjárási vagy egyéb okból eltérés lehetséges:
➢ 1. nap tervezett útvonala kb. 325 km. szállás: Krjanska Gora
➢ 2. nap tervezett útvonala kb. 348 km. szállás: Selce
➢ 3. nap tervezett útvonala kb. 215 km. szállás: Privlaka
➢ 4. nap tervezett útvonala kb. 440 km. túra vége: Letenye, MOL kút

Túravezető:
Nyers Roland (Tel: +36 30 256 3615) 
Pálinkás Tibor  (Tel: +36 70 317 72 07)

Megyek a túrára

Motoros (szoba megosztva valakivel), Motoros külön szobában (egyedül elhelyezve), Motoros utassal, Motoros pár 2 motorral (egy szobában elhelyezve)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AUSZTRIA – SZLOVÉNIA – HORVÁTORSZÁG PÁROS MOTOROS TÚRA (2024.06.27-06.30.) 4 NAP MOTOROZÁS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelentkezés