GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egy felkészült csapat fog elkísérni a drága szabadidődben, hogy a legjobb kikapcsolódással tölthesd. Kezeld a gázt, csodáld a tájat, egyél finomat, igyál sokat és persze nevess – velünk! Kiváló útvonalak és látványosságok várnak egy szuper csapattal!
A kiválasztott túrára a túra alatt lévő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Minden más információt megtalálsz a jelentkezési feltételekben.

– Amikor velünk motorozol számíts rá, hogy mi örülünk, hogy velünk tartasz, hogy segítünk életreszóló élményeket szerezni, és együtt azt tesszük, amit a legjobban szeretünk – motorozunk csodás tájakon!
– Nem szólunk bele, hogy motorozol, de szükség esetén segítünk, tippeket adunk.

– Minden túra egyéni lesz, más túravezetőkkel, de az alapok ugyanazok. A megbeszélt helyen és időben találkozunk. Miután mindenki megérkezett ismerkedünk egy kicsit, átbeszélünk néhány alapvető szabályt a túra során és az előttünk lévő szakasz részleteit (megállók, kávészünetek, benzinkutak-tankolás, stb.). A nap végén kora esti érkezéssel számolunk és természetesen elmaradhatatlan welcome drinkkel.

– Az autópályákat igyekszünk kerülni, amennyire csak lehet. A KRESZ szabályait a lehetőségekhez képest betartjuk. A tempót a csapat is meghatározza majd, lesznek direkt kezdőbbeknek való túrák, és olyanok is ahol haladó motorosok lesznek.
– A megfelelő túratempóhoz legalább 500cm3 -es motorokra számítunk

– Mindenki elkezdi valamikor, és ha most gondolkozol rajta, akkor nem is lehetnél jobb helyen. Kifejezetten szeretnénk segíteni olyan motorosoknak akiknek eddig nem volt lehetősége külföldön motorozni. – Fontos a magabiztos motorkezelés, nagyon támogatjuk a vezetéstechnikai tréningek látogatását. Mi magunk is több tréningen részt veszünk év közben.
– Túránként eltérő létszám lesz, de úgy tapasztaltuk, hogy az ideális túralétszám legalább 6 motorkerékpár.

– The more the merrier – tehát semmi baj, minél többen vagyunk annál jobb (egy ideig). Több túravezetőnk is van, ezért a létszám növekedésével bevetünk újabb túravezetőket, hogy mindenki velünk tarhasson.

– Mindenről tájékoztatni fogunk amit tudnod kell: szállások, túrainformációk, útvonalak
– Nagyban függ a létszámtól és elérhetőségtől. Törekszünk arra, hogy 3-4 csillagos szállodákban és apartmanokban legyenek a szállások, lehetőleg reggelivel és/vagy vacsorával. – A lényeg, hogy mindig lesz tető a fejünk felett

– A napi motoros etapok: 250-400 km között lehetnek. Általában 7-8 óra a pihenő, megállókkal együtt. Napközben tankolunk, fényképezünk, hamikázunk, de ami ennél is fontosabb, kanyargunk!

Ezen az oldalon bővebben olvashatsz róla: Biztosítás

 • Minden ajánlott, ami megvéd:
  • Bukósisak
  • Kesztyű
  • Motoros cipő vagy csizma
  • Motoros ruházat
  • Esőruha – érdemes mindig hozni
Jelentkezés