kezdő motorosoknak

Kedves Kezdő Motorosok,

Szeretnénk meghívni egy kellemes, pihentető túrára a www.turamotorozas.hu csapatával! Tudjuk, hogy az első motoros túrák alkalmával lehet egy kis drukk bennetek. Sokszor nehéz megtalálni a megfelelő embereket, akikkel élvezetesen és biztonságosan lehet megfelelő “kezdő” tempóban a túrákon részt venni.

Ezért is hoztuk létre az oldalunkat és a csapatunkat, hogy segítsük a kezdő motorosoknak megtalálni azokat a társakat, akikkel együtt biztonságban élvezhetik motorozást. Csapatunk az „első bálozók”, első külföldi túrán résztvevők navigálására, segítésére is fel van készülve. A túráinkat úgy terveztük, hogy mindenki számára élvezetesek legyenek, nyugodt és türelmes tempóban haladunk.

Ha velünk tartotok, lehetőségek lesz új barátokat szerezni, megoszthatjátok egymással a motorozás és a túratapasztalatokat. Élvezni fogjátok az útvonalakat, amiket megtervezünk, és a gyönyörű tájakat, amelyeken keresztülhaladunk! Túráink mindig a biztonságra fókuszálnak, így garantáltan kellemes élményben lesz részetek!

Ne habozzatok, csatlakozzatok hozzánk és élvezzétek az első motoros kalandotokat velünk! Látogassátok meg honlapunkat a részletekért, és csatlakozzatok közösségünkhöz!

Üdvözlettel,

A www.turamotorozas.hu csapata

Jelentkezés