motoros tréning

Hogyan leszel jobb motoros?

Sokkal nagyobb szabadságot és szorosabb kapcsolatot érzel a környezettel, amikor motorozol. Ez egy kockázatos tevékenység, ezért sokkal éberebbnek kell lenned, intenzívebb összpontosítást igényel. Ha a vezetés biztonságáról van szó, fontos tudni, hogyan kell kezelned a motorod.

Akár új, akár régi motoros vagy, szánj egy kis időt az ellenőrzött területeken való gyakorlásra. Keress egy nagy és üres parkolót vagy alacsony forgalmú utat. Gyakorold a gyorsítást, lassítást, fordulást és fékezést. Gyakorold a megállást úgy, hogy minden alkalommal egy kicsit nagyobb erővel fékezel, amíg meg nem ismered a maximális fékezést. Eltarthat egy ideig, amíg megszokod, hogy az első fék jobban hozzájárul a gyors megálláshoz, mint a hátsó fék.

Ha viszont szeretnéd szakavatott trénerek segítségét igénybe venni és egy jó hangulatú fárasztó napot eltölteni motorosok között, akkor gyere Veszprémbe.

A VAMI motoros vezetéstechnikai tréningjein alapvető készségeket tanítunk a motorkerékpár kezeléséhez, valamint alapvető ismereteket a kockázatok azonosításához és a kockázatok csökkentéséhez.

A képzéseinken felmérjük a készségeidet, és a tudásszintednek megfelelően fejlesztjük az erre szoruló területeket. Így találkoztok egyszerű és összetett feladatokkal is. Kislétszámú csoportos oktatásunk is (5-6 fő/oktató) azt segíti, hogy több idő jut egy motoros fejlesztésére.

Élj úgy, hogy motorozhass, motorozz úgy, hogy élhess!

Jelentkezés